יעד ירוק - איכות, סביבה, בטיחות ובריאות בתעסוקה
תפריט ניווט

04-8494054  |  facebook

הפעל נגישות
יעד ירוק - איכות, סביבה, בטיחות ובריאות בתעסוקה

סביבה

סביבה

בטיחות ובריאות בתעסוקה

בטיחות ובריאות בתעסוקה

איכות

איכות

רגולציה ואכיפה

רגולציה ואכיפה

מרכז הדרכה

מרכז הדרכה

איכות
איכות

איכות ובטיחות מזון HACCP

 

   haccp

 

כיום הצרכנים מודעים לנזקים העלולים להיגרם מאכילת מזון שייוצר בתהליכים שאינם בטיחותיים.
יישום של מערכת בטיחות מזון, מבטיח שהארגון עושה ככל יכולתו להפחית את הסיכוי כי אנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק.


HACCP הינה מערכת העוסקת במניעת סיכוני בטיחות ע"י:
ניתוח תהליכים, זיהוי סיכונים וקביעת נקודות בקרה. יישום המערכת מונע ממוצרים שאינם בטוחים להגיע לצרכנים.

 

איכות ובטיחות מזון

 

ת"י ISO 22000 - כולל את דרישות HACCP ומתאים לארגונים שמעוניינים לשפר את איכות המזון שמייצרים.


תקן BRC- הינו תקן בריטי המתמקד באריזות של מוצרי מזון.

 

מומלץ לשלב בתהליך ההתעדה לתקנים הנ"ל גם את מערכת ניהול האיכות בארגון (בהתאם לדרישות ת"י 9001 ISO), על מנת ליצור ניהול הוליסטי ואפקטיבי של הארגון.


מערכת לניהול בטיחות מזון תאפשר לארגון:

  • זיהוי וניהול הסיכונים לבטיחות במזון.

  • הגדרה של תהליכי טיפול ומניעה בצורה עקבית ושיטתית.

  • התאמה לדרישות החוק והתקנות הרלוונטיות.

  • צמצום ההוצאות על איבוד חומר והחזרים (recall).

  • הנעה של תהליכי שיפור (גם מעבר להתאמה בסיסית לדרישות).

  • מעבר לתהליכי עבודה אפקטיביים ויעילים.

  • בטחון ללקוחות ובעלי העניין כי הארגון מעמיד את הדאגה לבטיחות המזון בעדיפות גבוהה. יעד ירוק מיישמת את בטיחות המזון בצורה מקצועית, על ידי יועצים מקצועיים ומומחים בתחום.  

 

לקביעת פגישה ניתן לפנות למייל - office@yaadyarok.co.il

כל הזכויות שמורות ליעד ירוק
| כתובת: קיבוץ יגור 30065 | טל': 04-8494055, 04-8494054

פקס: 04-8494056 |  דוא”ל: office@yaadyarok.co.il

הרשמה לניוזלטר

בניית אתרים